Resultaten voor herbalife sekte

 
herbalife sekte
 
Is BNI zakennetwerk eigenlijk een verkapte sekte? 925.nl.
Kortom, u moet het natuurlijk vooral allemaal zelf weten, maar wij vermoeden dat een advertentie in het lokale huis-aan-huis blad hetzelfde en misschien wel meer effect heeft. Voor de BNI organisatie niks dan respect, die hebben zichzelf toch een beetje neergezet als de Herbalife van het netwerken met hoogst waarschijnlijk een stuk minder kosten.
tv gids week vooruit
herbalife? Kassa.
Heb het PERSOONLIJK ervaren als een soort sekte. Denk dat je met een goede diëtiste gezonder verder kan komen. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door verwijderd 2 jul. 2010 om 1211.: 0 Antwoorden / 0 Vragen. Ik moet er niets van hebben. Een van mijn buren doet er ook aan. Ik liep er voor de deur langs, stond er een auto op de stoep met ook een herbalife verkoper.
karcher vloerwisser
Fck dat wijf van Herbalife. Een Tas vol.
Omdat het voedsel uit de natuur te weinig vitaminen meer bevat, ja daag. Doe mij de boerenkool uit papas moestuin maar, ga je nog goed van poepen ook! Pak de herbalife sekte hun potjes af, en kijk eens wat er van deze kunstmatige levensvormen overblijft!
Tattooed
Kijk uit voor het gevaar van Multi-Level Marketing Gek op Klanten.
De laatste jaren is er echter een nieuwe golf van clubs die het hele idee van Multi-Level Marketing naar een nieuw niveau hebben gebracht. Men heeft in organisaties als Herbalife, Bonofa, NuSkin, NSA en Vitall niet simpelweg de verkoop door leken als een leuke verkooptechniek gezien, maar er een hele cultuur van gemaakt.
Proteinepoeder van Herbalife Bodybuilding.nl Forum.
Ik weet zelf niet veel van proteinepoeders, maar. ligt het aan mij of naait Herbalife zijn klanten melkisgoed, 11 okt 2007. Joop Braakhekke Dutch Bodybuilder. 290 Leuk Bevonden.: Joop Braakhekke, 11 okt 2007. VStreet Ripped Bodybuilder. 3.516 Leuk Bevonden.: Herballife is een sekte bestaande uit criminelen en cipiers.
Herbalife I Digibron.nl.
De bewuste afslankmiddelen zijn van Herbalife en de sekte is de Scientology Kerk. Al enkele jaren circuleren in het buitenland berichten en geruchten dat er een nauw verband is tussen die twee. Nu doen dus ook in Nederland verhalen hierover de ronde.
ZappyOuders Forum Toon onderwerp herbalife. forum Zappy.be.
door Heidi 29 okt 2003, 1459.: Natuurlijk is herbalife geen sekte, ikzelf ben een paar maanden bezig met herbalife, voel me fantastisch, ben me wel aan het verdiepen om er alles over te weten. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen.
AEX / Argumenten Piramideverkoop herbalife forum.fok.nl.
Want alleen de grote sukkels kopen massa's' herbalife producten in en raken het vervolgens niet of nauwelijks kwijt en anderen hebben dan verdiend aan het feit dat een sukkel veel heeft ingekocht. Dus ja een wijze investering is het wel, maar niet voor je vriend. En die mensen op die meetings zijn niet net een sekte, het is een sekte.
kraampje herbalife kwam met advies Body Fitness Bodybuilding en Fitness forum.
RE: kraampje herbalife kwam met advies 2007/08/11 145658: permalink. In 2003 was er één van mijn klanten die in de herbalife sekte was gestapten, daar ze wist dat ik een beetje trouble's' had met mijn gewicht was ik een makkelijke prooi voor haar.
t Groot Skepptisch Discussieforum Toon onderwerp Herbalife en Kanker.
Wat ik wel heb gezien, zo'n' tien jaar geleden, is een Herbalife conventie" in de Elisabethzaal naast de Zoo in Antwerpen. Niet te geloven hoe professioneel ze daar mensen inpakten" en indoctrineerden. De destijds nog levende Marc Hughes kwam als een soort messias, door bodygards omringd, het podium op en bespeelde zijn publiek tot over de rand van de waanzin. De taferelen die ik in die zaal heb gezien deden sterk aan een sekte denken.
herbalife amsterdam afvallen zonder dieet herbalife sekte.
Herbalife is geen sekte, en de producten zijn geel goed. verkoop jij ze ook? ik ben sind 2 maanden distribiteur ik heb nog niks verkocht, maar voor mijn eigen gebruik en voor mijn familie. Beoordelingen van Herbalife op ZeelandNet. Herbalife is gewoon een soort sekte, distributeurs zijn volgens mij gewoon gehersenspoeld.
Beoordelingen van Herbalife op ZeelandNet.
Herbalife is gewoon een soort sekte, distributeurs zijn volgens mij gewoon gehersenspoeld. Van mij mogen ze deze oplichters stoppen. 14 augustus 2014. Met Herbalife heb ik positieve ervaringen, het is een voedings supplement dat niet alleen voor afslanken is gemaakt maar ook als ontbijt en voor sporters.

Contacteer ons